vrijdag 30 maart 2012

Op stap

Woensdag ben ik lekker op pad geweest met de honden. Mira mocht naar het Heidepark in Bilthoven en met Aura heb ik een grote ronde Laapersheide/Laapersveld bij Hilversum gelopen. Aura moest het grootste gedeelte aan de lijn, maar dat vond ze zo te zien niet erg.







maandag 26 maart 2012

1 jaar!

Mira is gisteren 1 jaar geworden. Wat gaat dat hard! Zo is het een klein pupje, en zo is het een grote puber.
Om het te vieren (en gewoon omdat het leuk is) heeft Laura (van Laicka) een Hollanderwandeling georganiseerd in de Groene Weelde. We waren daar al eens vaker geweest met de zusjes. Ze kunnen er heerlijk racen en gek doen in het water.

De zusjes hadden elkaar gisteren weer helemaal gevonden. Er zijn van die momenten dat ze zo leuk aan het spelen zijn samen (en onbenullig ook vooral), dat andere honden er even niet meer toe doen. Die kunnen er dan ook even niet tussen komen, als ze hun spelletje uberhaupt al zouden snappen. Heel mooi om te zien!

Dit keer was ook broertje Rokus erbij (officieel Kalimero). Wat een fantastische reu! Een hele leuke sociale hond en nog knap ook. Jacco en Breeze waren er ook weer bij en Gaea (een langhaarteefje die 2 weken jonger is dan de K-tjes) was er dit keer voor het eerst bij maar had het duidelijk naar haar zin.
Zes langharen bij elkaar dus. Wat een lol!

Een paar foto's van gisteren:

De jarige zusjes (links Mira, rechts Laicka)


Rokus


Rokus en zijn kleine zusje Mira

Miraatje

Rokus